Workshop: “1e Hulp bij stress- in balans op het werk?”

INHOUD EN TARIEVEN

We hebben het allemaal druk. Druk is het nieuwe normaal. Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekortkomen; het zijn dè kenmerken van deze tijd. Waarom hebben we zoveel last van FOMO (Fear of Missing Out)? Hoe zorg je dat je niet uitgeblust raakt? Je omgeving kan je niet zo makkelijk veranderen, maar jezelf wel. Wat doet stress met je en wat kun je doen om te dealen met stress en burn-out verschijnselen zodat je vuurtje blijft branden.

Bestaat uit 2 dagdelen die ook los te boeken zijn:
1. Eerste hulp bij Stress
2. Energiebronnen in kaart

1 “Eerste hulp bij Stress”

Soms zijn je energiebronnen en stressoren niet goed in evenwicht. Een legio aan signalen kan wijzen op disbalans: vermoeid zijn, je zorgen maken, afstandelijk zijn, kortaf reageren, snel uit het veld geslagen zijn, vergeetachtig zijn et cetera. Deze workshop/lezing biedt je tips om de stressbronnen te verminderen en je vitaliteit te verbeteren. Het verminderen van je stressbronnen doen we op 3 verschillende manieren: Gedrag           –              Gedachten         –                Gevoel.

Thema’s die op Gedragsniveau aangekaart en onderzocht worden d.m.v. oefeningen zijn:

  • het stellen van prioriteiten
  • signaleren en bespreken
  • conflicten? Aanpakken!

Thema’s die op Gedachtenniveau aangekaart en onderzocht worden zijn:

  • de valkuil van perfectionisme
  • grenzen stellen en bewaken (kritiek krijgen en feedback geven)
  • moeten en willen; your way or the highway?

Thema dat op Gevoelsniveau aangekaart en onderzocht wordt heeft te maken met het ervaren van een ongezond spanningsverloop: een check hoe ontspannen jij bent en of je voldoende en vaak genoeg ontspanningsmomenten inbouwt om de spanning te kunnen dragen (hoe mindfulness en stress release in te bouwen en toe te passen op het werk).
DUUR: 1 DAGDEEL
PRIJS: 595 EURO EXCL BTW

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via whatsapp, email of via het onderstaande formulier. Wij doen altijd ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Menu
× Hoe kunnen wij je helpen?