BELIEVE IN YOURSELF – INTEGRALE LEEFSTIJL COACHING&TRAINING

Je lijf is de perfecte thermometer. De richtingaanwijzer die jou feilloos vertelt waar je heen wilt en wat bij jou past om van daaruit je volledige potentieel te benutten en je vitaal in je lijf te voelen. We zijn echter een meester geworden om onszelf te misleiden en hoofd boven lijf te laten spreken..

Want als mens ben je meer dan alleen je fysieke lichaam. Hoe velen van ons geloven al onze eigen gedachten bijvoorbeeld? Laten onbewuste overtuigingen voortkomend uit oude ervaringen bepalen hoe we ons voelen en hoe we reageren in plaats van acteren in het moment? Ben jij nog in contact met je buikgevoel, de innerlijke wijsheid van je lijf? Of voel je je meer een wandelend hoofd en heb je eigenlijk geen idee meer wat in jou leeft qua passies, talenten, en drijfveren? Lig jij op de juiste koers?

Integrale Leefstijl- of vitaliteit coaching richt zich op de mens als geheel. Je bent namelijk niet alleen datgene wat in je hoofd omgaat, maar ook hoe je je voelt, welke emoties je voelt en wat je drijft in het leven. Alles staat in verbinding, en het een beïnvloedt het ander en vice versa. Integrale leefstijl- en vitaliteit coaching geeft inzicht in datgene wat jou op dit moment uit balans brengt. En wat je zelf kunt doen om weer in balans te komen. In z’n geheel, want als je op een vlak wat verandert dan merk je de intense doorwerking er van onmiddellijk ook op de andere dimensies van vitaliteit. Je maakt (opnieuw) verbinding met wie je bent en wat je kunt en drijft.

Als integraal leefstijlcoach ga ik samen met jou onderzoeken waar de sleutel tot balans ligt. Wil jij meer plezier en voldoening in je werk? Met zelfvertrouwen je eigen koers bepalen? En je talenten en toegevoegde waarde in kaart brengen en voelen zodat je de regie weer stevig in handen hebt? Dan ben je bij VITA op de juiste plek!

Vitaliteit: mentaal en fysiek flexibel kunnen meebewegen
met de uitdagingen van het leven.

Mijn belofte aan jou

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Veranderingen volgen elkaar in een snel tempo op. Dit vraagt om veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Velen van ons ervaren druk of zelfs stress om zaken goed geregeld te krijgen of hebben het gevoel geen grip meer te hebben op dat wat ze willen bereiken. Individuele vitaliteit coaching kan dan helpen.

In een coachtraject help ik (young) professionals om als mens steviger in hun schoenen te staan, effectiever te worden en meer plezier te hebben in hun werk. We werken samen aan het persoonlijke doel of probleem. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd, zodat je emotioneel en mentaal in beweging komt.

Je krijgt weer een helder beeld van wie jij zelf bent, wat jij wilt bereiken en hoe jij het beste uit jezelf haalt.

Een integraal leefstijl coachtraject kan hulp bieden bij:

Work & Life balance

Personal branding

Omgaan met verandering

Vertrouwen op Hoofd, Hart & Buik Intelligentie

Managen energie balans

Loopbaan/Leefstijl advies

Aantal sessies en tijdsbestek

Een gemiddeld coachtraject ligt rond de 6-7 sessies. Het daadwerkelijke aantal sessies is afhankelijk van jouw coachvragen, wensen, doelen en voortgang. Tijdens een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten onderzoeken we of er sprake is van een wederzijdse klik en vertel ik je meer over mijzelf en mijn werkwijze.

Bij een wederzijdse klik en opdracht, stuur ik je een uitgebreid digitaal intakeformulier toe waarmee we onderzoeken hoe het op dit moment gesteld is met je algehele vitaliteit. In het hierop volgende intakegesprek spreek ik de uitkomsten met je door, en licht ze toe. De dwarsverbanden die uit de gegevens naar voren komen, geven een verfrissende en verrassende kijk op jezelf. Dit intakegesprek duurt zo’n 1,5 tot 2 uur en geeft inzicht in waar we de volgende sessie aan gaan werken, en hoe jouw op maat gemaakte coachplan er uit gaat zien.

Locatie

In overleg stemmen we de locatie af. Dit kan zijn op een externe locatie waar ik kantoor houd, een bedrijfslocatie (incompany) of buiten in de natuur.

Prijs: €75,- per sessie (een sessie is doorgaans 1,5 uur)

Menu
× Hoe kunnen wij je helpen?