Traject: “Een Goed Gesprek” voor vermindering stress en burnoutklachten en reset mindset

INHOUD EN TARIEVEN

Mensen worden in hun opvoeding en op school al vroeg gedrild in het leveren van prestaties en het vergelijken van resultaten. Alleen de beste zijn telt. Dat is natuurlijk volledig onjuist. Er kan er maar één de beste zijn en dat betekent automatisch, dat de rest het gevoel kan ontwikkelen niet genoeg te zijn. Mogelijk gevolg hiervan is een gevoel van minderwaardigheid, wat gecompenseerd wordt door overmatige perfectie of teveel jezelf wegcijferen voor de belangen van anderen. Zie daar, de kiem voor een stevige burn-out.

Het valt mij op, dat veel jonge mensen, millenials, al kampen met uitvalsverschijnselen omdat ze het niet meer redden. Burn-out is niet meer voorbehouden aan mannen en vrouwen in hun midlife of druk bezig met kinderen. Ook onze jongeren ervaren last van de druk van de digitale generatie en de snelheid waarmee kennis, informatie en andere prikkels op hen af worden gevuurd.

Het traject Een Goed Gesprek is vooral bedoeld voor de groep mensen, voor wie de verantwoordelijkheid en het kader van waaruit zij functioneren even teveel lijkt te worden. Mensen die last krijgen van burn-out verschijnselen, zoals slecht kunnen slapen, werk niet los kunnen laten, vermoeidheid, lusteloosheid en gebrek aan concentratie.

TARIEVEN

Kosten voor een individueel coaching traject zijn niet direct op voorhand vast te stellen, omdat een deelnemer zelf kan kiezen welke instrumenten gebruikt gaan worden.

Een traject bestaat tenminste uit

* een kennismakingsgesprek,

* enkele diepgaande gesprekken en behandelingen

* een evaluatiegesprek

Met behulp van een maatwerk programma is een deelnemer er zeker van, dat hij meer inzicht heeft gekregen in zijn persoonlijkheid en de mogelijkheden voor een leven, dat beter aansluit bij het eigen individu en dat meer plezier en welzijn zal brengen. De onrust of onvrede die er eventueel geweest kan zijn wordt weggenomen, omdat er een ander beeld wordt geschetst van de hindernissen en de kansen, die iemand op zijn pad kan tegenkomen. Dat schept enthousiasme en bereidwilligheid om direct mee aan de slag te gaan. Letterlijk en figuurlijk.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via whatsapp, email of via het onderstaande formulier. Wij doen altijd ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Menu
× Hoe kunnen wij je helpen?