Pakket: “Integrale leefstijl&voedingsanalyse

INHOUD EN TARIEVEN

Met de integrale Leefstijl- en Voedings analyse krijg je meer inzicht in je voedingspatroon en leefstijl,en hoe en waar je verbeteringen kan doorvoeren. Je beantwoordt digitaal vragen over voeding, beweging, spanning & ontspanning, en zelfbeeld. Een lichaamsmeting vindt plaats tijdens de afspraak en maakt onderdeel uit van de analyse.

Werkwijze

Op basis van de antwoorden die je hebt gegeven over je huidige voeding- en leefstijlpatroon, volgt er een verdiepend coach gesprek van 90 minuten waarin je advies, tips en coaching krijgt over het verbeteren van je voeding- en leefstijl.

Aantal sessies en tijdsbestek

1 coach-adviesgesprek van 90 minuten. Op basis van je eigen wensen en doelen kan je naar aanleiding van de Voeding- en Leefstijlanalyse besluiten tot extra coachgesprekken.

PRIJS: 150 EURO  (IS INCL. UITGEBREIDE ANALYSE+ 90 MINUTEN TERUGKOPPELING EN OP MAAT GEMAAKT LEEFSTIJL- EN VOEDINGSADVIES DAT JE HANDVATTEN BIEDT HOE THUIS TE INTEGREREN)

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via whatsapp, email of via het onderstaande formulier. Wij doen altijd ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Menu
× Hoe kunnen wij je helpen?