Pakket: “Spreekuur coaching incompany

INHOUD EN TARIEVEN

Ieder vraagstuk kan worden opgelost met behulp van communicatie. Gewoon, door erover te praten. Vele mensen weten dat, maar nog té weinig mensen doen daar ook daadwerkelijk iets goeds mee. Iedereen kent wel iemand, die op dit moment even niet zo lekker in zijn vel zit. Burn-out klachten, spanningsklachten, onrust, overprikkeld. Misschien spelen vanwege de gunstige economische omstandigheden werkdruk of spanningen op de werkvloer een rol. Of zijn het juist privé-zaken waar mensen mee worstelen. Weten mensen even niet meer de balans te vinden tussen werk en privé, of tussen inspannen en ontspannen.

Bij Spreekuur Coaching ontvangt onze coach één dagdeel per periode bij jou op kantoor jouw medewerkers, die even een steun in de rug nodig hebben.

IEDEREEN KENT WEL IEMAND, DIE…

Soms nemen mensen deze gedachten mee naar huis en verzwijgen ze, wat ze werkelijk graag willen doen of willen zeggen. Maar soms zijn mensen zich niet eens bewust van het feit, dat ze ontevreden zijn over hun eigen situatie. Ze hebben alleen soms zo’n leeg gevoel. Of ze vragen zich af: Is dit het nou?

De stap naar een coach is op zulke momenten vaak lastig te nemen. Is dat wel nodig? Maak ik het daarmee niet te echt? Is er echt wel iets aan de hand, of is het gewoon een fase? We hebben het allemaal wel eens druk en na de vakantie zal het allemaal weer beter zijn. Smoezen en excuses, maar dat heeft de medewerker op dat  moment zelf nog niet echt door.

Bovendien zijn er allerlei drempels te overwinnen, zoals het aanvragen van budget, het maken van een afspraak met een bedrijfsarts of een manager en bovendien kan interne politiek een rol spelen bij het geven van volledige openheid van zaken.

Vanwege de structuur van het spreekuur op kantoor houd jij als HR-manager de vaste kosten in de hand. Op basis van offerte en overleg kunnen speciale afspraken gemaakt worden voor één specifieke medewerker. Ook werkt het spreekuur vertrouwenwekkend bij de medewerker, omdat er geen verslaglegging naar de werkgever plaatsvindt.

Een dagdeel spreekuren kost €850,- excl. BTW en wordt op maandelijkse basis ingepland in de organisatie op vaste of wisselende dagen.

In dit dagdeel kunnen maximaal 4 gesprekken gevoerd worden. Jouw HR-afdeling registreert de afspraken met de medewerkers en vult de agenda. Er wordt gefactureerd per dagdeel en bij onvoldoende afspraken is er open inloop.

Aanvullende diensten worden op basis van offerte vertrouwelijk in overweging gegeven bij HR of de bewuste manager. Aparte consulten kosten €200,- per uur, excl. BTW.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via whatsapp, email of via het onderstaande formulier. Wij doen altijd ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Menu
× Hoe kunnen wij je helpen?